Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhy ocasých demonů

10. 6. 2013


Jednoocasý- Ichibi no Sukakunabývá vzhledu mývala amerického. Tento démon je zapečetěný uvnitř Gaary a má na něj podobný efekt jako na Naruta Devítiocasý. Tento démon byl polapen Deidarou a zapečeťen. Gaarovi se ale podařilo přežít. Další překlady: Shukaku, Tanuki.

Dvouocasý-Nibi no Nekomata:má vzhled kočky. Byl zapečeten v Nii Yugito. Byl polapen Hidanem a Kakuzu, když se je snažil jeho Jinchuuriki porazit.

Trojocasý- Sanbi no Isonade:Má vzhled želvy. Nacházel se v jezeře, než se ho pokusil zapečetit Kabuto pomocí kloučka Yuukimara ovládajícího jeho sílu, to mu překazila Listová, ale ani těm se nepovedlo démona polapit, nakonec padnul do rukou Akatsuki po útoku Deidari. 

Čtyřocasý- Yonbi no Sokou:nabývá vzhledu Opice. Využívá elementu ohně. Tento démon byl spolu se svým Jinchuuriki poražen Kisamem a nyní patří Akatsuki.

Pětiocasý-Gobi no Houkou:nabývá tvaru psa. Jeho pět ocasů představuje živly, ovládá všech pět, nyní je již lapen Akatsuki.

Šestiocasý-Rokubi no Raijuu:nabývá tvaru lasičky. Tento démon byl bohem hromu, nyní díky Osmiocasému stratil svůj post. V seriálu je k tomuto démonovy fillerová část, kde je jeho Jinchuuriki, kterého se snaží polapit jak lovci z jeho vesnice, tak Akatsuki a těm se to nakonec podaří, jediná změna zde je ta, že je zde vyobrazen jako slimák.

Sedmiocasý-Shichibi no Kaku:Bůh země, v seriálu je vyobrazen jako jakási kudlanka.

Osmiocasý- Hachibi no Kyogyu:Nabývá tvaru chobotnice a býka napůl. Jediný z démonů, který přímo spolupracuje se svým Jinchuuriki a společně s ním bojuje, tím pádem z něj dělá velice silného Shinobi, který porazil i Sasukeho, ten bohužel použil Amaterasu a tak ho nakonec polapil a odnesl Akatsuki. I přes to že byl poražen unikl a využil situace ve svůj prospěch. Nyní je spolu s Narutem hledanou kořistí Akatsuki.

Devitiocasý- Kyuubi no Youkou:nabývá tvaru lišky. Tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta, který má největší životní sílu ze všech démonů a jako démon nikdy nebyl poražen, ale byl pomocí pečetící techniky Shinigami (bůh smrti) zapečetěn. Naruto už se z části naučil ovládat tuto chakru. Další překlady: Kyuubi, Kitsune