Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tým 10

10. 6. 2013


Shikamaru Nara: je genius ( IQ přes 200) ale nesmírně líný. Vše je pro něj příliš pracné a zbytečné( jap. mendokuse ). Jeho nejoblíbenější činností je pozorování mraků, spaní a hraní deskové hry Shogi a Go. I přes jeho zbabělé chvilky je výborným stratégem a pokud to situace vyžaduje, je velmi schopným bojovníkem. Jeho technikou je ovládnutí stínů svých soupeřů buď k jejich chycení či manipulování. Spolu s Ino a Choji tvoří bojovou pozici ” ino-shika-cho”. 

Ino Yamanaka : patří do klanu Yamanaka, jež je známý technikou manipulace mysli. Vypomáhá v jejich obchodě s květinami. Je kamarádkou z dětství se Sakurou. Svoje přátelství pozastavily, když začaly soupeřit o přízeň Sasuke Uchihy. Velmi si zakládá na svém vzhledu a je velmi prostořeká.

Akimichi Choji: je milovníkem jídla a jakékoliv narážky na jeho tloušťku jsou tabu. Jeho nejoblíbenějším jídlem je Korejské barbecue. Je od dětství kamarádem se Shikamaru. Patří do Akimichi klanu, kteří mají techniky na zvětšení velikosti lidského těla.

 Sarutobi Asuma:je jounin ze Skryté Listové vesnice. Velí týmu 10. ve kterém je Nara ShikamaruAkimichi Chouji a Yamanaka Ino. O Asumovi se toho moc neví, pouze, že má rád polehávání a odpočívání a neustále kouří cigaretu. Ale také se dobře stará o své studenty, o které se často i strachuje. Říká, že se jeho tým skládá ze „žrouta“, „uřvané pusy“ a „flákače“. Svůj tým proto také považuje za jeden z nejlínějších ze všech v celé historii Listové.

shikamaru.jpgino_yamanaka.jpgchouji_akimichi.jpgimages.jpg