Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tým 11

10. 6. 2013

 Rock LEE:mladý ninja z Listové jehož specialitou je boj na blízko – taijutsu. Jako ninja je znám svou tvrdou prací. Označuje sám sebe jako génius tvrdé práce. Označení génius mají v Narutovi ninjové, kteří mají dar být skvělým ninjou od narození. Lee však není schopen používat žádná ninjutsu ani genjutsu (iluze), nicméně svůj sen stát se perfektním ninjou naplňuje neuvěřitelně tvrdou prací. Jako Genin se dostal do týmu 11 spolu s Tenten a Hyuugou Neji pod vedením ninji Maito Gai. Lee a Gai jsou jako otec a syn což ukazuje také jejich stejný obličej, vlasy, oblečení. Lee jako postava je unikátní svojí formální japonštinou a úctou v jednání s ostatními. Zamiloval se do Sakury z týmu 7, která ovšem stejné city k němu nechová, naopak, z počátku se Leeho děsí protože je pro ní příliš „originální“ vzhledem (zejména huňatým obočím).

Snem Tenten:  je být stejně dobrá kunoichi (žena-ninja) jako Tsunade. Je uznávaná jako jedna z nejlepších kunoichi ve vesnici. Poctivě trénuje a s tréninkem pomáhá i ostatním členům z týmu, kterých si velmi váží. Je neuvěřitelně přesná (trefí 10 cílu z 10) a pomocí svitku a krve dokáže přivolat velké množství zbraní.

Hyuuga Neji:Hyuuga Neji  je bratranec Hinaty. Je mnohem silnější a talentovanější, ale nemůže se stát hlavou klanu, protože pochází z vedlejší rodiny. Na čele má prokletou pečeť, pomocí které hlavní rodina trestá neposlušné příbuzné. Neji má stejně jako ostatní členové klanu Byakugan (“Bílé oko”), který mu umožňuje např. vidět skrz předměty, nebo mít zorné pole téměř 360 stupňů. Je to jeden z nejtalentovanějších Geninů v Narutově věku.
Maito Gai:je Jounin ze Skryté Listové vesnice, má extra husté obočí, mimořádně neobvyklou osobnost a velmi lesklý sestřih vlasů. Při úsměvu se mu třpytí zuby. Sám sebe prohlásil za rivala Hatake Kakashiho. Vede tým, ve kterém je Rock Lee, Hyuuga Neji a Tenten. Svým týmem je nejčastěji oslovován jako Gai-sensei.Ze všech tří z jeho týmu se nejvíce věnuje Leemu. Vede Leeho k tomu, že i když jsou jeho schopnosti horší než ostatních ninjů, tak se pomocí tvrdé práce může vypracovat na skvělého ninju (génius tvrdé práce).Je vedoucí týmu 11.

lee.jpgtenten.jpgneji.jpgmaito_gai.jpg